Till Neo...
Hej Neo!
*vinkar*
Jag glömde ju helt ge dej receptet på min rödlöks-tjosan-röra,
så du får det nu i stället!
Finhacka (eller grovhacka om du föredrar det) 1 rödlök.
Eller tja, det kanske är bäst om din mamma eller pappa gör det?
Blanda ihop med En burk (2 dl) Creme fraiche.
Häll i ca 1 msk hjortronsylt eller ½ finhackad syltad ingefära + lite av sockertjosan den ligger i.
Finhackad soltorkad tomat i olja, salt, svartpeppar och salladskrydda tillsättes helt efter smak.
Själv tycker jag att det brukar behövas rätt så mycket kryddor.
Rör ihop allt noga och låt gärna stå i kylen ett par timmar innan det ska användas.
<-- Attans gott till grillat!
Ja, jag erkänner.
Jag brukar ha både hjortronsylt och syltad ingefära.
*vinkar*
Jag glömde ju helt ge dej receptet på min rödlöks-tjosan-röra,
så du får det nu i stället!
Finhacka (eller grovhacka om du föredrar det) 1 rödlök.
Eller tja, det kanske är bäst om din mamma eller pappa gör det?
Blanda ihop med En burk (2 dl) Creme fraiche.
Häll i ca 1 msk hjortronsylt eller ½ finhackad syltad ingefära + lite av sockertjosan den ligger i.
Finhackad soltorkad tomat i olja, salt, svartpeppar och salladskrydda tillsättes helt efter smak.
Själv tycker jag att det brukar behövas rätt så mycket kryddor.
Rör ihop allt noga och låt gärna stå i kylen ett par timmar innan det ska användas.

Ja, jag erkänner.
Jag brukar ha både hjortronsylt och syltad ingefära.
Kommentarer
Trackback