...idag!Ska passa på att städa allt vad jag kan!Åh... vad jag är lycklig!Slänger in receptet på "Glöggrutorna" jag gjorde igår.Jobbigt goda blev de, och verkligen ingenting som rekommenderas för GBP-opererade!Receptet är egentligen på "Baileysrutor i långpanna" som jag hittade i min nya favorit blogg - www.tomtensdotter.seJag trixade ihop en smörkräm med glögg istället för Baileys,och bara man vispade tillräckligt länge och noga så blev den riktigt attans kanonbra!"Glöggrutor"Botten:4,5 dl socker3,5 dl mjöl3 tsk vaniljsocker3 tsk bakpulver6 msk kakao225 gram smör2,5 dl vattenSmörkräm:200 gram smör200 gram florsocker1 ägg0,5 dl glöggNågra droppar röd hushållsfärgLock:250 gram mörk choklad4 msk neutral oljaEv. rosa glitterströssel eller riven vit chokladBlanda alla de torra ingredienserna till botten.Smält smöret och häll i vattnet i det smälta smöret. Låt koka upp.Häll smör/vattnet i den torra blandningen. Rör noga.Bre ut smeten i en långpanna kläde med bakplåtspapper.Ställ in i ugn värmd till 175 grader. ca 20 minuter.Låt kakan svalna.Vispa florsocker och smör.Tillsätt ägg, glögg och hushållsfärg ELLER ägg och Baileys.Vispa ordentligt.Bre ut smörkrämen på kall kaka.Ställ in i frysen för att stelna.Smält choklad och olja i en kastrull.Bre ut chokladen på den kalla kakan.Låt bara chokladen svalna och stelna en aning innan du strör på strössel eller river vit choklad över.Skär i bitar...